Home » IMPREUNA PENTRU O MAI BUNA INTEGRARE!

IMPREUNA PENTRU O MAI BUNA INTEGRARE!

Evenimentul Intercultural culinar a avut loc in data 24 mai la sediul IMy Place si au partecipat 35 persoane provenind din China, Columbia,Peru, America, Camerun, Irak, Turkmenistan.

Mancarea a fost preparat de un bucatar chinez si de un migrant din Columbia. Multe persoane au ajutat la bucatarie in procesul de preparare al mancarii.
Partecipantii s-au bucurat de spatiul generos din cadrul centrului, jucand cartii, jocuri de societate, baschet sau doar socializand cu ceilalti.
Mancarea preparata de bucatarul chinez, de persoana din Columbia si de cea romaneasca a fost consumata de participantii si s-au facut schimburi de impresii cu privire la folosirea unor ingrediente intr-o anumita tara si in alta nu.

Atmosfera a fost relaxanta si de buna dispozitie, persoanele participante au spus la finalul zilei ca ar dori sa se mai intoarca in aceasta locatie si cu alta ocazie. S-a mancat, s-a socializat, s-au impartasit retete si experiente de viata si cultura gastronomica de la participantii proveniti din diferite tari asta inseamna „impreuna pentru o mai buna integrare!”

Proiect: „Coordonarea nationala a actiunii de integrare a resortisantilor tarilor terte (RTT) in Romania” 

mancare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *