Home » DATI CLICK UNDE SCRIE „VOTEAZA SI TU!”: SIRIA! Crime de razboi in vazul lumii.

DATI CLICK UNDE SCRIE „VOTEAZA SI TU!”: SIRIA! Crime de razboi in vazul lumii.

Dati click unde scrie (voteaza si tu!), articolul 093, realizat in colaborare cu Asociatia Serviciul Apel cautati dupa titlul ” Siria! crime de razboi in vazul lumii”.

Il gasiti in lista de la acest link numai in lista asta se voteaza, nu accesand articolul integral, sau la finalul textului integral.

SIRIA! Crime de razboi in vazul lumii

Odata cu venirea sarbatorilor de iarna, cu totii ne facem planuri de vacanta. Luam harta lumii la puricat si cautam cel mai frumos loc, unde sa profitam de cele mai bune servicii, daca se poate lux, liniste, armonie, pace.

Ne-am propus sa va povestim in randurile care urmeaza despre o tara foarte frumoasa, cu oameni simpatici si primitori, dar care, din pacate, in ultimii trei ani este afectata de un razboi civil care are toate sansele sa se termine rau, indiferent de invingator. Este vorba despre Siria, o bomba cu ceas care risca sa declanseze cel de-al Treilea Razboi Mondial.

Siria se confrunta, incepand din martie 2011, cu revolte reprimate violent si un conflict armat intre fortele insurgente ale opozitiei si serviciile de securitate subordonate regimului Bashar Al-Assad. Anul acesta, in luna iulie, Organizatia Natiunilor Unite (ONU) anunta ca bilantul violentelor din Siria depaseste 100.000 de morti.

Am discutat cu doi dintre sirienii care au ajuns in tara noastra, unul anul acesta, celalalt acum zece ani. Identitatea le-a fost schimbata in acest articol, din motive de securitate. Ambii au acceptat sa vorbeasca in conditiile in care sunt respectate toate normele jurnalistice de protectie a surselor….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *