Home » Apel vine în şcoala ta!

Apel vine în şcoala ta!

Din aprilie Asociaţia Serviciul APEL a început proiectul „Competenţe europene pentru tinerii dezavantajaţi” din Bucureşti.

Pentru acest proiect, Apel merge la Liceu Tehnologic „Nicolae Teclu” şi oferă ateliere de limbă engleză în clasă. Grupul ţintă proiectului sunt tinerii între 17 şi 25 de ani care provin din familii dezavantajate.

Atelierele sunt susţinute de un asistent social şi doi voluntari ai Apel,  o fata din Polonia  şi un baiat din Belgia.

În cadrul atelierelor ei încearcă să aducă noutăţi în vechea metodă de predare, pentru a o face mai atractivă printr-o predare mai puţin obişnuită.  

Atelierele conţin multe jocuri, muzică, umor şi multă interacţiune. Studenţii au ocazia să înveţe cuvintele şi gramatica limbii engleze, şi pot practica aptitudinile pe bază de recompense motivaţionale în loc de note. Folosind această metodă încercăm să stimulăm dezvoltarea lor interioară şi abilitatea de a vorbi limba engleză.

Am obţinut rezultate foarte bune utilizând acest mod de predare informal. Studenţii vin încă în grupuri mari în timpul liber pentru a participa la ateliere, îşi îmbunătăţesc vocabularul sau nu mai sunt atât de timizi când trebuie să vorbească.

corso inglese1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *