Home » RAPORT DE ACTIVITATE: (Re)Inserția persoanelor din județul Timiș prin formare și acompaniere socio-profesională

RAPORT DE ACTIVITATE: (Re)Inserția persoanelor din județul Timiș prin formare și acompaniere socio-profesională

QUANTADorim să vă aducem la cunoștință activitatea derulată pe parcursul a nouă luni, în cadrul proiectului de tip grant (Re)Inserția persoanelor din județul Timiș prin formare și acompaniere socio-profesională, POSDRU/131/5.1/G/134173.

Pe termen lung, proiectul pe care îl implementăm va genera dezvoltare durabilă locală, prin creșterea numărului de persoane ocupate, a nivelului de trai în rândul acestora și în rândul familiilor, corelativ cu creșterea nivelului de încredere în propriile competențe, a nivelului de pregătire prin participarea la programele de instruire oferite, îmbunătățirea condițiilor și facilitarea incluziunii pe piața muncii pentru persoanele fără un loc de muncă.

Proiectul este implementat de către echipa Quanta Timișoara și București, echipa Serviciul Apel Timișoara și București, cu profesionalism, entuziasm și cu dorința de a aduce o schimbare în viața persoanelor încadrate în grupul țintă.

Am încercat să oferim soluții specifice pentru promovarea mobilității și dezvoltării resurselor umane în zona de vest, prin participarea șomerilor, a persoanelor fără loc de muncă și a persoanelor inactive la programe integrate și personalizate.

Ce aduce nou proiectul nostru față de alte proiecte implementate la nivel local? Oferim servicii integrate de informare și consiliere profesională, coaching socio-profesional, programe de formare profesională, mediere și plasare pe piața muncii. În paginile următoare vom detalia modul în care a decurs implementarea celor nouă luni de proiect.

Vă mulțumim pentru că ne sunteți alături!

Cu stimă, Dorina BUICĂ Manager proiect

PENTRU A CITI RAPORT DE ACTIVITATE CLICK AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *