Home » POVESTILE NOASTRE

POVESTILE NOASTRE

Nicoleta  este o tanara din Giurgiu fara experienta profesionala care ne-a cerut ajutorul in urma incercarilor nereusite de angajare. Dupa absolvirea liceului in 2012 a cautat sa se angajeze,  dar fara succes. Este unul dintre numerosii tineri care nu reusesc sa devina persoane active pe piata muncii dupa finalizarea studiilor.
 
S-a inscris la cursurile de calificare pe care le organizam in localitate pentru a obtine o specializare intr-un domeniu in care i-ar fi placut sa lucreze ulterior.  La finalizarea cursului de 2 luni, Nicoleta a obtinut un certificat de calificare de Lucrator in Comert.  Acesta a reprezentat un punct de pornire pentru integrarea ei profesionala.

In perioada urmatoare a fost ajutata de consilierii APEL sa-si redacteze  CV-ului si sa cunoasca cele mai bune modalitati pe care le poate folosi in cautarea unui loc de munca. Chiar daca in primele doua luni Nicoleta a cautat intens sa se angajeze, nu a avut niciun rezultat concret.

Dupa aceasta perioada, a inceput sa ne sune si sa ne spuna ca merge la interviuri. Acum lucreaza ca Lucrator in Comert intr-un magazin de retail din Giurgiu si doreste sa invete cat mai multe lucruri pentru a castiga experienta.
 
Povestea Nicoletei este una cu final fericit, demonstrand ca motivatia si perseverenta pot demonta obstacolele care apar in parcusul profesional al unei persoane.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *