Home » A început implementarea proiectului POSDRU “(Re)Inserția persoanelor din județul Timiș prin formare și acompaniere socio-profesională”

A început implementarea proiectului POSDRU “(Re)Inserția persoanelor din județul Timiș prin formare și acompaniere socio-profesională”

Quanta Resurse Umane în calitate de Beneficiar, în parteneriat cu Asociația Serviciul APEL au început implementarea proiectulului (Re)Inserția persoanelor din județul Timiș prin formare și acompaniere socio-profesională” ID134173, proiect cofinantat din Fondul Social European și Bugetul de Stat prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Proiectul se  desfasoară în perioada 1 Aprilie 2014 – 30 Septembrie 2015 în Regiunea de Vest, Județul Timș si vizează dezvoltarea abilitaților și competențelor persoanelor inactive, a persoanelor în căutarea unui loc de muncă și a șomerilor, care domiciliază în aceasta regiune, atât în mediul rural cât și în cel urban.

Participanții din proiect vor beneficia de un set de măsuri integrate, menite să îi sprijine în identificarea și ocuparea unui loc de muncă. Aceste măsuri vor consta în programe de consiliere, formare profesională și mediere  având ca scop final o mai bună integrare pe piața muncii.

Prin intermediul proiectului vor fi oferite 2 cursuri de calificare profesională ca Lucrător comercial, Manichiură/pedichiură și 3 cursuri de perfectionare: Competenţe de comunicare în limba engleză nivel începator, Competențe informatice  și Operator vânzari prin telefon.

La finalul acestor cursuri, participantii vor primi diplome de calificare sau absolvire, în funcție de categoria cursului urmat. De asemenea pe perioada desfășurării programului de formare, cursanții vor avea posibilitatea de a participa la stagii de practică în companii de profil din teritoriu și vor fi sprijiniți de un personal calificat, în vederea ocupării unui loc de muncă și reintegrării cu succes pe piața muncii.

Pentru mai multe detalii și înscrieri ne puteți contacta:

Quanta Resurse Umane

Str. Lucian Blaga. nr 1, Parter, Timisoara

Tel.: 025.643 63 45                                   

Fax: 025.643 63 49

E-mail: timisoara@quanta.com;

www.quanta.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *