Home » IN PERIOADA CRACIUNULUI POTI SA FACI UN CADOU CU COSTURI ZERO!

IN PERIOADA CRACIUNULUI POTI SA FACI UN CADOU CU COSTURI ZERO!

impotrivaPentru firme: 20% din impozitul pe profit datorat

Inainte sfarsitului anului 2013 fiti sustinatorul nostru in programele pentru integrarea persoanelor din  Romania aflate in dificultate si alegeti sa directionati 20% din impozitul pe profitul datorat statul catre Asociatia Serviciul APEL.

Codul fiscal va permite acest lucru, iar donatia dumneavoastra nu va costa nimic. Potrivit art.8 din Legea nr.32/1994 privind sponsorizarea, persoanele fizice sau juridice romane care efectueaza sponsorizari beneficiaza de reducerea bazei impozabile cu echivalentul sponsorizarii, in conditiile legii. Potrivit art. 21 alin. 4 lit. p)  din Codul Fiscal, contribuabilii care efectuaza sponsorizari potrivit prevederilor Legii nr.32/1994 privind sponsorizarea scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente in limita minima precizata mai jos:

  • 3‰ din cifra de afaceri;
  • 20% din impozitul pe profit datorat.  

Procedura este simpla: se calculeaza suma aferenta celor 20% din impozitul pe profit al companiei si se incheie un contract de sponsorizare cu Asociatia Serviciul APEL. Cheltuielile sunt deductibile, deci costurile pentru companie sunt zero.

CONTRACT DE SPONSORIZARE „INTEGRAREA PROFESIONALA UNUI TANAR DEZAVANTAJAT”

Pentru mai multe informatii click aici>>

–––––

Ajuta-ne cu servicii

Ne puteti ajuta cu urmatoare servicii:

Pentru mai multe informatii click aici>> –––––––

Evenimente pentru APEL

Puteti sustine Asociatia Serviciul APEL prin organizarea de diverse evenimente care pot promova responsabilitatea sociala click aici>>

 ––––––

Doneaza acum

Prin sprijinul tau vom asigura continuarea ajutorului oferit persoanelor din categorii vulnerabile in a continua sa lupte si nu sa-si piarda speranta in a-si recupera drepturile sale. Doneaza acum>>

––––––

Voucherry: aplicatie de mobil prin care ne puteti ajuta, fara sa va coste nimic.

Vouch! Mobile App, disponibila acum in variantele iOS si Android, este unica aplicatie de mobil prin care ne puteti ajuta, fara sa va coste nimic. Tot ce aveti de facut este sa urmariti pasii urmatori:

–       Sa instalati aplicatia pe mobil accesand link-ul: www.voucherry.com/invitation/apel_ngo aplicatia este distribuita gratuit si este foarte usor de folosit.

–       Sa colectati Cherries Credits din locatiile vizibile in app. Locatiile vizibile pot fi gasite in sectiunea Nearby, apasand Vouch! atunci cand va apare locul unde se afla Pentru mai multe informatii click aici>>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *