Home » IMPOTRIVA DISCRIMINARII!

IMPOTRIVA DISCRIMINARII!

În cadrul proiectului Conflicts, mass media and rights: a raising awareness campaign on Roma Culture and identity s-a initiat si derulat Activitatea 3.1: Laboratoare didactice pentru scoli.

Scolii partenerii in proiect au fost: Liceul Tehnologic Nicolae Teclu din Bucuresti, Scoala Gimnaziala ” Ion Visoiu” si Scoala Primara „Ion Olteanu” din Chitila
Aici s-au desfasurat laboratoare de lucru pentru 12 clase, de la nivelul I, II, III, IV, V, IX, X, XI.
Perioada desfasurarii cursurilor a fost luna Mai-Iunie 2013 si  Ianuarie – Februarie 2014

Scopul laboratoarelor: Initierea elevilor in insusirea si intarirea valorilor de respect, diversitate culturala si nondiscriminare.

Obiectivul laboratoarelor: Transmiterea notiunilor elementare de comportament nondiscriminatoriu in raport cu sine, cu grupul apartinator si cu comunitatea.

În cadrul cursului s-a urmărit formarea şi dezvoltarea notiunilor de baza privind respectul fata de sine si fata de cei din jur; modul de comunicare corecta si gestionare a problemelor aparute in grup. S-a urmărit deasemenea lucrul pe situaţii concrete întâlnite în viata de zi cu zi, la scoala sau acasa, astfel că strategiile de lucru si joc cu copii au fost racordate în planul real.

PENTRU A CITI RAPORTUL ACTIVITATIILE:

– LICEU TEHNOLOGIC NICOLAE TECLU

– SCOALA GIMNAZIALA ION VISOIU, SCOALA PRIMARA ION OLTEANU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *