Home » VOUCHERRY

VOUCHERRY

voucherryPUTETI AJUTA SERVICIUL APEL. DE ACEASTA DATA NU VA COSTA NIMIC!

Va anuntam cu bucurie ca aveti o noua posibilitate de a ne sustine cu donatii, dar de aceasta data fara ca voi sa scoateti bani din buzunar. Acest lucru este posibil datorita parteneriatului pe care l-am incheiat de curand cu Voucherry – unica solutie de fundraising din Romania care permite sustinatorilor ONG-urilor sa stranga fonduri pentru acestea, fara ca ei sa contribuie cu bani cash.

Despre ce este vorba pe scurt: Voucherry a dezvoltat o aplicatie de mobil gratuita – Vouch! Mobile App, disponibila in iOS si Android, al carei mecanism va ofera posibilitatea sa strangeti fonduri pentru noi.

Pare complicat sau imposibil? Va asiguram ca nu este! Respectati cei cativa pasi de mai jos si vom vedea impreuna, in curand, rezultatele:

Accesati link-ul: https://www.voucherry.com/invitations/Apel_NGO

1.  De pe telefonul vostru mobil si instalati Vouch! Mobile App

2.  Alegeti Asociatia Serviciul APEL ca si cauza preferata in aplicatie

3.  De fiecare data cand sunteti in oras, folositi Vouch! Mobile App pentru a da Vouch in locatiile vizibile in aplicatie. Vouch-ul este o actiune similara Check In-ului, diferenta fiind ca fiecare Vouch aduce contributii cauzei pe care o sustineti – Asociatia Serviciul APEL. Contributiile se colecteaza sub forma de cirese care se transforma in bani pe care partenerii Voucherry ii doneaza catre noi.

4.  Invitati-va familia, prietenii, colegii, folosind metodele de invitatie de pe platforma www.voucherry.com si din aplicatie (la sectiunea “Me”). In momentul in care si ei se vor inregistra, vor putea sustine Asociatia Serviciul APEL si, la randul lor, vor colecta contributii pentru noi. In plus, pentru fiecare prieten invitat care se inscrie esti rasplatit cu cirese care se redirectioneaza sub forma de bani catre cauza preferata, sporind astfel implicarea ta in sustinerea cauzei.

In acest moment sunt disponibili peste $100.000 care asteapta sa fie colectati de catre voi.

In Romania sunt peste 3.000 de locatii de unde se pot colecta aceste contributii pentru cauzele favorite ale utilizatorilor, trebuie doar sa va aflati in preajma lor si sa dati Vouch. Cum? De fiecare data cand veti manca in oras, veti merge la film, veti bea o cafea cu prietenii, etc, accesati aplicatia si amintiti-va ca aveti posibilitatea de a colecta contributii pentru cauza voastra favorita.

Va Multumim!

Pentru voi nu costa nimic, dar pentru noi va fi un sprijin foarte important!

528612_350083035104921_1846011875_n

PENTRU MAI MULTE INFORMATII:

FUTURE COMMUNITIES OPEN INNOVATION FAIR – “VOUCHERRY”

http://www.green-report.ro/vouch-prima-aplicatie-din-romania-care-doneaza-in-locul-tau/

http://www.csrmedia.ro/voucherry-a-lansat-aplicatia-care-localizeaza-unde-esti-si-doneaza-in-locul-tau/

http://www.stiriong.ro/responsabilitate-sociala/articole-despre-csr/prima-aplicatie-din-romania-care-localiz

http://supporters.voucherry.com/

https://www.facebook.com/VoucherryRO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *