Home » VOUCHERRY: PUTETI AJUTA SERVICIUL APEL. DE ACEASTA DATA NU VA COSTA NIMIC!

VOUCHERRY: PUTETI AJUTA SERVICIUL APEL. DE ACEASTA DATA NU VA COSTA NIMIC!

Vouch! Mobile App, disponibila acum in variantele iOS si Android, este unica aplicatie de mobil prin care ne puteti ajuta, fara sa va coste nimic. Tot ce aveti de facut este sa urmariti pasii urmatori:

–       Sa instalati aplicatia pe mobil accesand link-ul: www.voucherry.com/invitation/apel_ngo aplicatia este distribuita gratuit si este foarte usor de folosit.

–       Sa colectati Cherries Credits din locatiile vizibile in app. Locatiile vizibile pot fi gasite in sectiunea Nearby, apasand Vouch! atunci cand va apare locul unde se afla.

PARTENERI:

1.      Sportpartner.ro este cel mai mare magazin de articole de fitness din Romania. Se adreseaza iubitorilor de fitness, pe care ii asteapta cu cea mai buna selectie de produse: peste 50 de aparate, atat pentru apartamente cat si pentru uz profesional. Puteti  sa vizitati showroom-ul deschis in Bucuresti, Sos. Bucuresti Nord, nr 10, in incinta complexului de birouri Global City Business Park. Puteti gasi mai multe informatii despre ei pe website-ul www.sportpartner.ro

2.     Kunnai este unicul restaurant cu specific Thai din Bucuresti. Prin designul specific, arta culinara autentica, meniul traditional la care s-au adus si note contemporane, acest restaurant te transporta intr-o calatorie de vis pana in centrul Tailandei.  Restaurant Kunnai  sa gaseste in Str Copilului, nr 6-12. Puteti gasi mai multe informatii despre meniu si locatie pe website-ul www.kunnai.ro

Pentru a ajuta Asociatia Serviciul APEL cand te afli intr-unul dintre aceste locuri apasati Vouch și culegeti „Cherry Credits” , care vor fi donate asociației noastre sub forma unei contribuții  din partea partenerilor noștri. Puteti face acest lucru si in celelalte locatii Voucherry pe care le vizitați!

Pentru voi nu costa nimic, dar pentru noi va fi un sprijin foarte important!

528612_350083035104921_1846011875_n

PENTRU MAI MULTE INFORMATII:

FUTURE COMMUNITIES OPEN INNOVATION FAIR – “VOUCHERRY”

http://www.green-report.ro/vouch-prima-aplicatie-din-romania-care-doneaza-in-locul-tau/

http://www.csrmedia.ro/voucherry-a-lansat-aplicatia-care-localizeaza-unde-esti-si-doneaza-in-locul-tau/

http://www.stiriong.ro/responsabilitate-sociala/articole-despre-csr/prima-aplicatie-din-romania-care-localiz

http://supporters.voucherry.com/

https://www.facebook.com/VoucherryRO

logo    logo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *