Home » POVESTI DE SUCCESS ” Povesti de femei si de munca in Romania”

POVESTI DE SUCCESS ” Povesti de femei si de munca in Romania”

operaia

Doamna Elena are 50 de ani și a lucrat timp de 26 de ani ca  angajat in industria textila.

Odata cu sosirea  nepotilor a trebuit sa isi paraseasca locul de munca pentru a avea grija de cei 2 nepoti si de atunci, timp de 6 ani doamna este somera. Din cauza faptului ca nu a avut de lucru in acesti  ani doamna a trecut prin momente financiare dificile. Pentru ca nu a avut posibilitate sa  plateasca chiria, a trebuit sa paraseasca apartamentul in care locuia cu toata familia, astfel  a fost obligata de imprejurari sa traiasca pe strada cu fiica ei si nepotii.
Din fericire la scurt timp, a reusit sa gaseasca cazare la centrul rezidential „Casa Ioana”, totodata personalul de la ” Casa Ioana” a contactat imediat Asociatia Serviciul APEL  pentru a stabili un interviu cu scopul de a gasi un loc de munca.

Asociatia Serviciul APEL a reusit sa programeze cateva interviuri: primul interviu a fost pentru un post in industria textila, dar, din pacate, nu a avut succes din cauza unor probleme de vederea pe care doamna Elena le are. Cel de-al doilea interviu a avut loc la sediu unei firme din industria alimentara, in urma caruia doamna Elena a primit postul.

In acest moment doamna Elena, lucreaza de 2 luni in aceasta firma si este forte multumita. De asemenea este in cautarea unui apartament de inchiriat pentru ca ea si familia dansei sa poate sa locuiasca impreuna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *