Home » Ghid de bune practici pentru societati responsabile

Ghid de bune practici pentru societati responsabile

RSE-banner-ROS-a lansat “Ghidul de bune practici pentru societati responsabile”

Camera Franceza de Comert, Industrie si Agricultura Franceza in Romania (CCIFER) a lansat un “Ghid de bune practici pentru societati responsabile” . Filmul de prezentare a mecanismelor de finantare si grafica raportului au fost realizate de Agentia Creionetica.

 Ghidul este initiativa asociatiilor membre CCIFER: Acces pentru Toti, Apel, Ateliere fara Frontiere, Casiopeea, Habitat pentru Umanitate, Hospice Casa Sperantei, Parada, Samusocial, Valentina si prezinta 9 mecanisme si exemple recente de actiuni si parteneriate, dintre acestea si partenerii lor, societati membre CCIFER.

Materialele au fost prezentate in cadrul Galei anuale organizate de CCIFER, care a avut loc pe 26 septembrie 2014 la Palatul Mogosoaia.

In ultimii ani responsabilitatea sociala a devenit o realitate care face parte din lumea afacerilor si reprezinta o parte esentiala a competitivitatii si sustenabilitatii economiei europene. Organizatiile si asociatiile prezente in Ghid sunt cele care au pus deja in practica strategii sau au intreprins actiuni pentru a reduce impactul negativ si a optimiza impactul pozitiv al activitatii lor asupra mediului si societatii din care fac parte.

 Ghidul de bune practici este bilingv: 

in franceza pentru directorii generali, pentru a intelege ce actiuni se pot face in parteneriat cu asociatiile

in romana, pentru ca el sa ajunga si la responsabilii din companii care pot coordona implementarea unor actiuni concrete pentru a construi o societate durabila.

 VIDEO 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *