Home » FIRMA IN PRIM PLAN: ” Asociatia Adra Romania”

FIRMA IN PRIM PLAN: ” Asociatia Adra Romania”

In această lună mulţumim pentru colaborare Asociaţiei ADRA România, partenerul nostru în cadrul diferitelor proiecte pe care le realizam. Împreună încercam să integrăm pe piaţa muncii persoane care se confruntă cu situaţii dificile de violenţă în familie.

ADRA România are scop îmbunătăţirea calităţii vieţii pentru cei în nevoie şi investeşte în potenţialul oamenilor, prin iniţiative de dezvoltare comunitară, axându-se pe cinci direcţii principale: dezvoltare economică, educaţie de bază, sănătate primară, asistarea victimelor dezastrelor naturale şi asistarea categoriilor sociale defavorizate.

De asemenea, în caz de dezastre, ADRA România intervine în regim de urgenţă, imediat ce acest lucru este posibil, fiind furnizor de servicii sociale acreditat pentru Centrul de Consiliere şi Sprijin pentru Victimele Dezastrelor Naturale şi partener în, probabil, cel mai amplu proiect de pregătire a salvatorilor voluntari în caz de dezastru.

Din 2009, ADRA România conduce Centrul de Primire în Regim de Urgenţă a Victimelor Violenţei în Familie – Casa ADRA –, având cea mai mare capacitate din această parte a ţării, victimele beneficiind gratuit de cazare şi de consiliere de specialitate.

Pentru mai multe informatii despre Asociatia ADRA ROMANIA consultati website-ul la adresa www.adra.ro

Va amintim ca  Asociatia  Serviciul APEL işi promoveaza in mod gratuit partenerii prin canalele sale de comunicare (website, newsletter, facebook), pentru sprijinul şi colaborarea oferită în diferite domenii.  

Pentru informaţii suplimentare puteţi  să consultaţi website-ul nostru la pagina FII PARTENERUL NOSTRU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *