Home » DIN ECUADOR IN ZIMNICEA …..

DIN ECUADOR IN ZIMNICEA …..

Povestea doamnei  N, cum o vom numi, ar fi o putut sa fie o poveste frumoasa cu doi oameni care s-au intilnit in Spania, N si M, unul din Romania si unul din Ecuador, care s-au indragostit si  au facut impreuna un copil.

Din pacate nu este asa, pentru ca dupa ce au venit in Romania povestea lor a luat o intorsatura urata. Domnul M a inceput sa aiba o atitudine violenta psihica si fizica asupra doamnei N, acest lucru ducand in final la despartirea lor.

Doamna N impreuna cu copilul s-au mutat in Bucuresti  pentru a scapa de violentele domnului M. In Bucuresti aceasta s-a angajat la o firma in departamentul de call center si a inscris copilul la gradinita. In momentul in care a apelat la serviciile Asociatiei APEL, era intr-o situatie financiara precara, tatal copilului necontribuind la intretinerea copilului.

Prin intermediul unui proiect implementat de Asociatia Serviciul APEL, doamna N  a fost sprijinita in acel  moment de cumpana, primind un ajutor material pentru plata utilitatilor restante.

Doamna N a reusit ulterior sa se stabilizeze financiar si sa  isi creasca copilul in conditiile optime dezvoltarii lui. Interventia avuta in cazul doamnei N a avut un impact pozitiv asupra calitatii vietii ei si a copilului in procesul de integrare in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *