Home » Dăruiți 2% pentru integrarea celor defavorizați

Dăruiți 2% pentru integrarea celor defavorizați

campanie 2%

“Cu 2% îndeplinim visul de integrare al persoanelor vulnerabile”

Alegeți să redirecționați 2% din impozitul aferent anului 2017 către Asociația Serviciul APEL, decizia dumneavoastră poate face cu adevărat diferența în viata persoanelor dezavantajate!

Asociația Serviciul APEL desfășoară până pe 25 Mai 2018 campania de strângere de fonduri prin colectarea de la persoane private din România a 2% din impozitul lor pe venit (corespunzător anul fiscal 2017) pentru a ne continua acțiunile de ajutor pentru persoane marginalizate din România.

Procedura este extrem de simplă și nu costă nimic! Trebuie doar să completați și să semnați Formularul 230, dacă in anul 2017 ați realizat venituri din salarii și asimilate acestora, sau noul Formular 212, dacă în anul 2017 ați obținut venituri din alte surse (activitate independente, cedarea folosinței bunurilor, profesii liberale, drepturi de proprietate intelectuală etc.).

Formularul potrivit trebuie completat cu datele personale, de mână, cu majuscule și semnat. Nu este necesară specificarea sumei (instituția fiscală o va calcula automat și o va vira conform legii) și nici atașarea Fișei Fiscale. Formularul completat se depune direct la registratura administrației financiare de care aparțineți sau la oficiul postal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire, până la data de 25 Mai 2018. 

Adresele Administrațiilor Finantelor Publice le găsiți aici.

DESCARCĂ FORMULAR 230, care trebuie completat cu datele dv. personale și cu datele Asociației APEL, ca în imaginea de mai jos:

230

DESCARCĂ FORMULAR 212, care trebuie completat cu datele dv. personale și cu datele Asociației APEL, ca în imaginea de mai jos:

În numele beneficiarilor noștri, vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *