Home » CONSILIERE SI ORIENTARE PROFESIONALA

CONSILIERE SI ORIENTARE PROFESIONALA

IMG_1005Serviciul de consiliere si orientare profesionala se realizeaza prin derularea unor discuţii tematice cu beneficiarii, în cadrul unor sedinţe individuale sau de grup, prin care se stabililesc pasii ce trebuie urmati în cadrul planului profesional individualizat de actiune în scopul integrarii active pe piata muncii si in comunitate. Beneficiarii care solicita aceste servicii sunt referiti de institutii sau ONG- uri in domeniu, sunt autoreferiti sau vin la recomandarea altor beneficiari APEL.

Activitatea de consiliere se realizeaza utilizand o serie de metode, tehnici şi instrumente specifice, prin intermediul carora se urmareste: evaluarea potentialului profesional al persoanei consiliate; intocmirea bilantului profesional al persoanei consiliate; instruire in metode si tehnici de cautare a unui loc de munca.

Orientarea beneficiarul inseamna etapa de dupa evaluarea socio-profesionala cand, impreuna cu acesta, se stabilileste profilul vocational al beneficiarului si se urmareste gasirea unui loc de munca corespunzator profilului.

 PENTRU MAI MULTE INFORMATII:

  • Marceleta SANDU, Consilier de Indrumare si Orientare Profesionala, marci.sandu@apelngo.ro  sau  prin telefon  021.311.61.42 / 0766 090 776

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *