Home » CAMPANIE 2%

CAMPANIE 2%

campanie 2%

„Cu 2% indeplinim visul de integrare a persoanelor vulnerabile”

Alegeti sa redirectionati 2% din impozitul aferent anului 2014 catre Asociatia Serviciul APEL, iar decizia dumneavoastra poate face cu adevarat diferenta in viata persoanelor dezavantajate!

Asociatia Serviciul APEL desfasoara pana pe 25 Mai 2015, campanie de redirectionare a 2% din impozitul pe venit (corespunzator anul fiscal 2014) pentru colectare de fonduri necesare continuarii actiunilor de ajutor pentru persoanelor marginalizati din Romania.

Procedura este extrem de simpla si nu costa nimic! Trebuie doar sa completati si semnati: Formularul 230 daca in anul 2014 ati realizat venituri din salarii si asimilate acestora, sau Formular 200 daca in anul 2014 ati obtinut venituri din alte surse ( activitate independente, cedarea folosintei bunurilor, profesii liberale, drepturi de proprietate intelectuala, etc.)

Formularul trebuie completat cu datele personale, de mana, cu majuscule si semnat. Nu este necesara specificarea sumei (institutia fiscala o va calcula si o va vira conform legii) si nici atasarea Fisei Fiscale. Formularul completat se depune direct la registratura administratie financiare de care apartineti sau la oficiul postal, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, pana la data 25 Mai 2015. 

Adresele Administratiilor Finantelor Publice le gasit aici.

DESCARCA FORMULAR 230

DESCARCA FORMULAR 200

Daca doriti sa sprijiniti si mai mult cauza nostra, puteti sa strangeti formulare de la colegii de serviciu, prieteni, familie, etc. si sa ne anuntati.

Un voluntar Asociatia Serviciul APEL va veni la sediul dumneavoastra sa ridice formularele si ulterior, le vom trimite noi catre administratiile financiare aferente.

CONTACT:

Pentru mai multe informatii:

Asociatia Serviciul APEL

TEL: 004/ 021.311.61.42

E-MAIL: rita.venturoli@apelngo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *