Home » ASOCIATIA SERVICIUL APEL VA UREAZA SARBATORI FERICITE!

ASOCIATIA SERVICIUL APEL VA UREAZA SARBATORI FERICITE!

Anul 2013 a ajuns la sfarsit, iar ca in fiecare an APEL va multumeste pentru contributiile si ajutorul vostru. In acelasi timp, va dorim un Craciun Fericit si un an nou bun in 2014.

Am incercat sa ne facem treaba cat mai bine pentru ca cele mai vulnerabile persoane sa continue lupta pentru drepturile lor.

Pentru ca vrem sa continuam sa investim pentru dezvoltarea calitatii resursele noastre umane si pentru  cresterea sanselor de angajare ale beneficiarilor,  participarea si sprijinul dvs pot fi foarte importante pentru noi.

Va amintim ca doar cu o mica contributie puteti ajuta tinerii si persoanele aflate in dificultate pentru a se reintegra in societate printr-un loc de munca.

Mai jos aveti informatii despre diferitele posibilitati pentru a sprijini Asociatia noastra:

–          Daca sunteti o firma puteti folosi facilitatile acordate de codul fiscal romanesc, care permite companiilor sa defiscalizese donatiile pentru asociatiei click aici

–          Daca sunteti o persoana fizica puteti dona suma pe care o doriti utilizand optiunea ordine de plata programata.

Pentru a cunoaste activitatile Asociatiei APEL puteti accesa si pagina noastra de Facebook  sau puteti viziona munca noastra in 30 secunde video.

Va multumim pentru disponibilitatea dvs si Asociatiei Serviciul APEL va ureaza un Craciun Fericit si un an nou plin de realizari si succese!

NATALE APEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *