Home » 1 MARTIE: ATELIER CREATIV

1 MARTIE: ATELIER CREATIV

Pentru a sarbatori venirea primaverii impreuna cu beneficiarii nostri, Serviciul APEL a organizat o seara tematica cu ocazia zilelor de  1 Martie, Martisorul, si 8 Martie, Ziua Mamei si a Femeii.  Evenimentul a avut loc in data de 28.02.2014 la sediul nostru si a luat forma unui atelier de creatie. 16 participanti, dintre care majoritatea femei migrante din Iran, au raspuns cu entuziasm invitatiei noastre.

Intalnirea a inceput cu o scurta introducere in semnificatia si importanta “martisorului “ in Romania, un simbol al inceputului primaverii si sfarsitului iernii.

Cele doua artiste handmade invitate, Toma Aurora si Toma Catalina,  ne-au prezentat modelele de martisoare pe care le creaza. Le multumim pe aceasta cale pentru ajutorul oferit. Dupa ce participantii au ales un model, Aurora si Catalina au inceput sa explice pas cu pas cum anume se poate realiza un martisor, oferind indicatii si sfaturi. Astfel, timp de doua ore am incercat impreuna sub supravegherea artistelor sa ne realizam propriul martisor.

Deoarece acest atelier s-a bucurat de mult interes, Serviciul APEL va mai organiza astfel de evenimente.

Pentru informatii, urmariti pagina Facebook CIS Bucuresti si Serviciul APEL.

anigif

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *