Home » POVESTILE NOASTRE

POVESTILE NOASTRE

Nicoleta  este o tanara din Giurgiu fara experienta profesionala care ne-a cerut ajutorul in urma incercarilor nereusite de angajare. Dupa absolvirea liceului in 2012 a cautat sa se angajeze,  dar fara succes. Este unul dintre numerosii tineri care nu reusesc sa devina persoane active pe piata muncii dupa finalizarea studiilor.
 
S-a inscris la cursurile de calificare pe care le organizam in localitate pentru a obtine o specializare intr-un domeniu in care i-ar fi placut sa lucreze ulterior.  La finalizarea cursului de 2 luni, Nicoleta a obtinut un certificat de calificare de Lucrator in Comert.  Acesta a reprezentat un punct de pornire pentru integrarea ei profesionala.

In perioada urmatoare a fost ajutata de consilierii APEL sa-si redacteze  CV-ului si sa cunoasca cele mai bune modalitati pe care le poate folosi in cautarea unui loc de munca. Chiar daca in primele doua luni Nicoleta a cautat intens sa se angajeze, nu a avut niciun rezultat concret.

Dupa aceasta perioada, a inceput sa ne sune si sa ne spuna ca merge la interviuri. Acum lucreaza ca Lucrator in Comert intr-un magazin de retail din Giurgiu si doreste sa invete cat mai multe lucruri pentru a castiga experienta.
 
Povestea Nicoletei este una cu final fericit, demonstrand ca motivatia si perseverenta pot demonta obstacolele care apar in parcusul profesional al unei persoane.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>