Home » COMUNICAT DE PRESĂ “Servicii de cazare pentru 20 refugiați de origine irakiană”

COMUNICAT DE PRESĂ “Servicii de cazare pentru 20 refugiați de origine irakiană”

Asociația Serviciul APEL, in parteneriat cu Asociaţia Ecumenică a Bisericilor din România – AIDRom, organizează evenimentul de diseminare al proiectului: “Servicii de cazare pentru 20 refugiați de origine irakiană, relocați în municipiul Timișoara”, care va avea loc în data de 18.06.2015, la Prefectura Județului Timiș, în intervalul orar 9:30- 14:00.

Evenimentul va include cuvântul de deschidere din partea organizatorilor și oficialităților, prezentarea proiectului  și a activităților derulate. Vor participa reprezentanți ai comunităților de străini și ai organizațiilor neguvernamentale care oferă asistență refugiaților relocați. Totodată, au fost invitați să participe și reprezentanți ai instituțiilor relevante în domeniul integrării refugiaților.

Proiectul s-a adresat  celor 20 de refugiați irakieni relocați în Timișoara, prin care s-a urmărit  asigurarea serviciilor de cazare și plata utilităților în cazul acestora pentru o durată de 9 luni.

CITITI MAI MULT